Velkommen på Cafe Tre Konger

Hjertelig velkommen på Café Tre Konger - Sorøs hyggeligste mødested. Den gamle biograf danner rammen om den gode smags- og stemningsoplevelse. Vi byder på en række klassiske frokost retter såsom pariserbøf & dagens uspecificerede smørrebrød.
Vi kan ligeledes varmt anbefale husets Kongeskud eller Tre Konger burger som med garanti vil tilfredsstille smagsløgene!

Tørsten kan slukkes med vores brede og udsøgte øl, vand og vin kort. Vi har økologiske frugtdrikke fra Antons, øl fra Sorø bryghus samt et vinkort som er sammensat i den helt rette konstellation - set i lyset af vores menu kort.
Udvalget er stort og mulighederne mange på Café Tre Konger.

Den historiske bygning er helt unik, og emmer af æstetik og atmosfære. Vi har højt til loftet og plads til at danne rammen om din fest!
Book hele huset og hold din fest eller dit arrangement hos os. Vi sammensætter præcis den menu, du ønsker.

Vi laver naturligvis også vores frokost, a la carte og selskabsmenuer ud af huset. Ring eller kom ind forbi og få en snak om hvad vi kan gøre for at skabe de bedste rammer for din fest.

Vores gastronomiske scene

Med nordisk finesse og fokus på en ren råvare filosofi byder vi jer indenfor til en uforglemmelig spiseoplevelse.
Gastronomisk nytænkning, kombineret med et tvist samt respekt for de gode gamle traditionelle retter – er omdrejningspunktet for vores madkultur på Café Tre Konger. Vores kokke sætter en ære i at udnytte sæsonens råvarer og skabe en sanselig, æstetisk, og ikke mindst smagfuld oplevelse for vore gæster.

Nyd en lækker sandwich, salat, smørrebrød eller pariserbøf i vores café. Om aftenen åbner køkkenet op med vores a la carte menukort.
Til din fest sammensætter vores kokke gerne en menu, som med garanti vil inspirere og imponere dine gæster.

Velbekomme.

Vi glæder os til at byde dig indenfor – velkommen på Café Tre Konger

Festmad

Ud af huset – eller fest på Café Tre Konger

Café Tre Konger kan levere mad til din fest eller dit arrangement.

Læs mere
ReFood